پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟

رییس جمهور وارد سیرجان شد

رییس جمهور وارد سیرجان شد رییس جمهور در ادامه سفر به استان کرمان، به منظور افتتاح ۲ طرح صنعتی و معدنی عصر امروز ۲۰ آبان وارد سیرجان شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 11
کد خبر: ۲۷۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بخش آهن اسفنجی کارخانه توسعه آهن و فولاد و همچنین کارخانه ذوب جهان فولاد سیرجان و نیروگاه ۱۶۰ مگاواتی برق مجتمع سنگ آهن گل گهر امروز با حضور رییس جمهور به بهره برداری خواهد رسید.

 

بر پایه این گزارش پروژه کارخانه جهان فولاد با اشتغال زایی مستقیم ۷۵۰ نفر و اشتغالزایی غیر مستقیم ۲۲۵۰ نفر، با اعتبار ۲۷۵۰۰ میلیارد ریال و با ظرفیت تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن شمش فولاد در سال به بهره برداری می رسید.

 

همچنین بخش تولید آهن اسفنجی در کارخانه توسعه آهن و فولاد گل گهر که ظرفیت تولید ۲ میلیون تن آهن اسفنجی جهت مصرف در کارخانه فولادسازی احداث شده است و این طرح عظیم صنعتی و معدنی با سرمایه گذاری ۱۳۵۳۹ میلیارد ریال و با اشتغال ۲۲۰ نفر به طور مستفیم و ۸۸۰ نفر غیر مستقیم خواهد بود که این کارخانه نیز با تکیه بر توان داخل و مهندسین بومی به اتمام رسیده است.

 

شایان ذکر است، رییس جمهور لحظاتی دیگر پروژه‌های حوزه آب و برق شهرستان سیرجان را از محل نیروگاه گل گهر به صورت ویدیو کنفرانسی افتتاح خواهد کرد.

 

واحد بخار نیروگاه گل‌گهر سیرجان با اشتغالزایی مستقیم ۶۰ نفر و اشتغالزایی غیر مستقیم ۱۰۰ نفر، با اعتبار ۱۳۵ میلیون یورو و ظرفیت ۱۶۰ مگاوات تولید برق از جمله طرح‌هایی است که در این سفر رئیس جمهور به بهره برداری خواهند رسید.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار